Ett urval av logotyper vi har gjort till både privatpersoner och företag!
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Billiga logotyper

En logotyp är nu för tiden en självklarhet att ha som företag. I princip alla företag med något slag av verksamhet som syns utåt har en logotyp, och det är den som identifierar företaget och dess varumärke. Men logotyper är ofta en svår bit utav ens företag, för det är trots allt någonting som kommer synas på många ställen. Det kan vara allt ifrån bildekaler till visitkort eller papper, och då är det viktigt att man är nöjd med logotypen och att den ser bra ut. Det finns massvis med sätt att framställa logotyper på, antingen kan man göra det själv under förutsättning att man har den tekniska kompetensen, eller så kan man använda färdiga programvaror som gör det åt en. Men det absolut populäraste och säkraste sättet är faktiskt att anlita någon annan att skapa logotypen, ofta en design eller webbyrå. Genom att anlita ett företag som håller på med grafisk design så är du garanterad att få ett optimalt resultat, och dessutom så kan du istället fokusera på de bitarna av de företag som du tycker om.

Tyvärr så ryggar många tillbaka när man nämner att anlita någon annan för en grafiska profil eller logotyp. Människor tänker omedelbart att det är ett väldigt dyrt projekt som kommer innefatta massvis utav tid och pengar - men tänk om! Faktum är att man faktiskt kan få en billig logotyp nu för tiden, och det behöver inte alls vara särskilt dyrt. Priserna varierar naturligtvis beroende på vart man vänder sig, men marknaden har förändrats avsevärt senaste åren. Förr i tiden kunde man få betala tiotusentals om inte hundratusentals kronor för en logotyp, medan nu för tiden så kostar det sällan mer än ett par tusenlappar. Det är med andra ord ett mycket billigt och enkelt sätt att få företagets ansikte utåt att bli riktigt bra och välplanerat. En bra logotyp symboliserar också ett bra företag och vad det står för, så det är ett område man inte bör tumma på.

En billig logotyp, en dålig logotyp?

Många tänker att en billig logotyp automatiskt blir en dålig logotyp. Men så är inte fallet, anledning att logotyper rent allmänt har sjunkit i pris är att konkurrensen hårdnat och det idag finns allt ifrån frilansare till billiga företag som kan tillverka logotyper. Så med andra ord så har inte kvalitén förändrats, bara utbudet av leverantörer. Men detta är en bra sak för dig som konsument eller kund, idag kan du på kort tid få flertalet designutkast och varianter levererade på bara ett par dagar. Verktygen som grafiker använder nu för tiden har dessutom utvecklats jämfört med förut, och du kan idag hitta ritplattor, speciella skärmar och avancerade programvaror hos illustratörers och grafikers kontor. Skapandet av en logotyp har med andra ord blivit smidigare för grafiker, och därför har också priserna sjunkit.

En billig logotyp är alltså inte en dålig logotyp. Vi på Logotyp24 är ett av de företagen på marknaden idag som erbjuder professionella logotyper till ett billigt och rimligt pris. Vi har en lång erfarenhet och har skapat många olika logotyper till olika företag och privatpersoner. En logotyp är som sagt en självklarhet för dit företag, men en självklarhet ska heller inte behöva kosta för mycket. Så gör likt så många andra, vänd dig till en billig och erfaren firma som kan hjälpa dig - för ditt företags bästa!

Kontakta oss genom att skicka ett mail till info@logotyp24.se